• Услови за користење
  • Импресум

 АВТО ДЕЛОВИ „СИГАЛ“ СТРУМИЦА

Сигал е компанија која е присутна повеќе од 20 години на македонскиот пазар. Со продажбата на авто-делови, продажба на нови гуми. продажба на мопеди и велосипеди и делови за истите, набрзо стана овластена продавница за STIHL и VIKING за Струмица. Ова се дел од нашите услуги кои ги нудиме:

  • Авто-Делови
  • Продажба на гуми
  • Продажба и делови за мопеди и велосипеди
  • Продажба на тракторски гуми
  • Овластена продавница за STIHL и VIKING

Сигал како компанија фигурира на нашиот пазар од далечната 1995 година Септември основана од управителот Аце Колевски и повеке од 20 години со своето работење претставува синоним за точност , ефективност и висок степен на професионалност како кон своите коминтенти така и со своите клиенти.

За брендот на Сигал клиентите оставаме да кажат, бидејки за нас тие се мерило за вредност во работењето и нивните потреби преку испорачувањето секогаш навремено и квалитетно да бидат реализирани нивните барања.

Без разлика дали станува збор за делови за нивниот автомобил, нови пневматици или материјали за тековно одржување како што се замена на улје, филтри, свекички и сл. Па се до рекрација со нови мопеди и понуда на познати и проверени брендови кој преку Сигал им ги нудимеа на нашите клиенти со што лојалноста и квалитетот како и цената останаа наша главна цел.

Сигал освен со продажбата на веке познатите брендови за автоиндустријата со текот на работењето стана и овластена продавница за светските брендови SHTIL I Viking за Струмица .
Страста кон она што го работиме е моќна алатка во реализацијата на нашите цели .

За сите подетални информации, јавете се на нашиот контакт телефон 034 329 552, или посетете го нашиот продажен салон.

 

www.sigal.mk

www.facebook.com/AvtoDeloviSigal

www.facebook.com/stihlstrumica


 

Related Articles

Временска прогноза