• Услови за користење
  • Импресум

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАЛИОТ АНДРЕЈ!

Андреј кој е роден 2015 година, го има изгубено слухот со самото раѓање со што и не зборува, докторите будат надеж дека тој ќе слуша после операција која чини 10.000 евра. но родителите не се во можност да ги обезбедат овие средства.

Да бидеме хумани и му помогнеме на малиот Андреј!

Исто така средства можат да се уплатат на сметка на неговиот родител Јанка Даова.

Денес во аптека Ремедија-фарм ќе биде поставена кутија за донации со што собраните средства ќе бидат уплатени на сметка на родителот и помош за операцијата.

 Ајде Радовишани да ја покажеме својата хуманост!!!

Related Articles

Временска прогноза