• Услови за користење

ДРАСТИЧНО НИСКИ ЦЕНИ – BLACK FRIDAY ВО „RIVER SOFT“

Попуст до 70%.

River Soft, дефинитивно со најбогата и најдобра понуда за Black Friday, побрзајте количините се ограничени и вреди да не посетите бидејќи попустот е на целиот асортиман и буквално вреди да се искористи приликата…

  
Ве очекуваат денес од 09:00 па се до 22:00 во сите салони и тоа во Струмица, Штип и Кочани, а како изненадување за првите 10 клиенти во секој салон со сметка над 12,000 ден. ќе им подарат мобилен телефон гратис.

River Soft компанија со вистински вредности за своите клиенти..

Флаерот може да го погледнете (кликни)

Related Articles

Временска прогноза