• Услови за користење
  • Импресум

ЗАПОЧНУВААТ ТРЕНИНЗИТЕ ВО ФУДБАЛСКАТА ШКОЛА НА ФК ПЛАЧКОВИЦА

Од Понеделник 05. Август започнуваат тренинзите на Фубалската школа на ФК Плачковица.

Од клубот ги повикуваат сите досегашни членови да се јават на тренинг во 16.00 часот. а исто така ФК Плачковица ќе врши упис и на нови дечиња во Фубалската школа.

 

ФК Плачковица

 


  


 

  
 

Related Articles

Временска прогноза