• Конче
  • Услови за користење
  • Импресум

КОНЧЕ: ПОДГОТВЕНИ ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПАТИШТА И УЛИЦИ

Последните подготовки се направени од страна на Општина Конче и Јавното комунално претпријатие „Лакавица“, комплетирана е опремата и набавен е и веќе монтиран новиот нож за чистење на наносите од снег – информираа од општина Конче.

Општина Конче минатата година беше една од најуспешните општини во справувањето со зимските услови и затоа и ова година со уште посовремена механизација ќе продолжи со исто темпо на работа – истакна Градоначалникот Илиев.

 
 

 

 


 

 


 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза