• Услови за користење

МАРКЕТИНГ

Поволности на е-маркетингот…

Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, биллборди, весници, ТВ и радио) вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу по рационално. За многу помали средства вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители.

Време…

Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може да се оствари и за еден ден.

Флексибилност

Вашата реклама на интернет може да се менува и прилагодува во текот на целата кампања и тоа речиси без трошоци.

Достапност…

Рекламата е активна и присутна 24 часа дневно до сите корисници на интернет без оглед на нивната географска локација.

Можности

Интернетот како нов маркетинг медиум, носи нови можности за огласување кои не постојат во класичните медиуми. Интерактивните и необични кампањи се одличен начин да се привлече вниманието на посетителите.

  Погледнете ја понудата: Позицијата на Банерот и Промотивната објава за Вас !

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ !

 

www.RadovisNews.mk

[email protected]

 


 

БАНЕР (Позиција за Вашата компанија или производи) – НАСЛОВНА СТРАНИЦА


БАНЕР (Позиција за Вашата компанија или производи) – СТРАНИЦА НА ОБЈАВИ


ПРОМОТИВНА ОБЈАВА  (За Вашата компанија или производи- со Текст и Фотографии)