• Услови за користење

МИСТЕР ШАЈКА -Вашиот вистински избор!

Вашиот дом направeте го енергетски ефикасен преку нашата програма од PVC и Алуминиумски Врати и Прозорци …

Повелете во нашиот продажен салон на ул. 15 Корпус во Радовиш (до Градскиот пазар).

Уверете се во квалитетот на нашите производи за кои добивате гаранција на прозводот, гаранција на монтажа и обезбеден сервис.

Специјална акција за сите наши производи: PVC и Алуминиум прозорци и врати, PVC и Алуминиум ролетни, Венецијан и Вариолајт завеси, Иноксни огради, PVC ролетни и комрници, Собни врати и Гаражни врати,

 

Модерни високотехнолошки под најстроги европски критериуми – PVC и Алуминиумски производи со Високоенергетско стакло 4 сезони – единствено во Мистер Шајка Радовиш.

Инфо за нарачки и мерки: 071/253-769

Related Articles

Временска прогноза