• Услови за користење
  • Импресум

НАТПРЕВАРИ ОД 8 КОЛО ОД ОПШТИНСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА

Натпреварите од 8 коло при ОФЛ Радовиш ке се играат во Недела 01.04.2018 год.

ФК Јака-ФК Бобовец 12.00 час.
ФК Раклиш-ФК Готен 12.00 час.
ФК Серта-ФК Изведен 15.00 час.
ФК Слога-ФК Извор 15.00 час.

Погледнете !

Општинска фудбалска лига- Радовиш

Related Articles

Временска прогноза