• Услови за користење
  • Импресум

(Фото) НАТПРЕВАР ВО „ФУТСАЛ“- ЖЕНСКИ ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

Во вторникот во организација на ОСУС Радовиш беше одигран натпревар во Футсал женски за основни училишта:

ООУ Гоце Делчев – ООУ Никола Карев  5 – 1

 

 

Related Articles

Временска прогноза