• Услови за користење

Нешто вкусно и неодоливо! Гостилница „Кај КАМИ“

Во Трговскиот центар „Глобал“ во Струмица можете да ја вкусите, најдобрата приготвена скара на традиционален начин!

Гостилница „Кај КАМИ“ е можност да поминете еден прекрасен момент со вашето семејство, пријатели и другари и ги пробате најразличните специјалитети од скара и традиционалните македонски специјалитети…

Овде може да ги организирате и вашите прослави и веселби, исто така покрај различното секојдневно мени за појадок и ручок, овде се приготвуваат и највкусните чорби.

Посетете ја Гостилница „Кај КАМИ“ во Трговскиот центар Глобал во Струмица!

Информации и резервации: 078/340-708

Related Articles

Временска прогноза