• Услови за користење
  • Импресум

НОВИ НАСЛОВИ ВО УЧИЛИШНАТА БИБЛИОТЕКА НА ООУ „КРСТЕ П. МИСРКОВ“

Училишната библиотека на ООУ ,, Крсте П. Мисирков” збогатена со голем број наслови на англиски јазик, донација од Англиски центар-Скопје.

 

  

 
Related Articles

Временска прогноза