• Услови за користење
  • Импресум

НОВОГОДИШНА БАЈКА ВО „РАЗНОПРОМЕТ АС“ СТРУМИЦА

Едноставно. Искористете го рационално Вашето скапоцено време и заштедете пари. Тоа може да го направите во продажниот салон на „РАЗНОПРОМЕТ АС“ во Струмица!

На излезот од Струмица кон Ново Село е локацијата на „РАЗНОПРОМЕТ АС“, каде што за претстојните новогодишни празници ќе го најдете се што е замислено за вашата новогодишна бајка.

Овде може да пронајдете уште многу работи кои ви се потребни: Опрема за вашата кујна, маси, столови, електричен и секаков вид на алат, галантерија за вашите автомобили, санитарија, подароци за свадбени и други веселби.

Со еден збор се што што ќе побарате, овде ќе пронајдете – буквално се за вас и вашиот дом.

🛒 Ве очекуваат!!!

Посетете го најефтиниот продажен салон во регионот, и искористете го попустот на целиот асортиман!

⚠️ Продажниот салон на „РАЗНОПРОМЕТ АС“ е на преку 1000 м².

„РАЗНОПРОМЕТ АС“

Контакт: 076 431 545

 

Погледнетe ја новогодишната понуда во „РАЗНОПРОМЕТ АС“ во Струмица.

Related Articles

Временска прогноза