• Услови за користење
  • Импресум

РАСПИШАН ОГЛАС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ЛИНИИ ЗА ВРШЕЊЕ НА ОПШТИНСКИ ЛИНИСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

 

Информираат од Општина Радовиш


 

Related Articles

Временска прогноза