• Услови за користење
  • Импресум

ОДРЖАНА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Советот на општина Радовиш ја одржа 40-та итна седница, која што беше со две точки на дневниот ред: Информации за состојбата, превземаните мерки и мерките кои општината ги превзема за спречување од ширење на Корона вирусот, и одлука за одобрување на финансиски средства за помош на болни, изнемоштени лица и социјално загрозени лица кои живеат сами за обезбедување на храна и дезинфекциони средства на овие лица.
 

                            

Related Articles

Временска прогноза