• Услови за користење
  • Импресум

ИЗГРАДБА НА НОВ ПАТ ДО МЕСНОСТА ДОБРА НА ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА (фото)

Започна изградбата на локалниот патен правец на пл. Плачковица од хотелот Бел Камен до месноста Добра.

Новата инвестиција во општинската патна инфраструктура е обезбедена преку Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР).

 

 


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

Related Articles

Временска прогноза