• Услови за користење
  • Импресум

ПОБЕДНИЦИТЕ, ЕКИПАТА ВО ФУТСАЛ НА ООУ „КРСТЕ ПЕТКОВ МИСИРКОВ“ ПРОДОЛЖУВА ВО ИСТОЧНАТА ЛИГА

Денес во Радовиш заврши последниот општински натпревар во футсал за основни училишта во организација на Општинскиот Сојуз на Училишен Спорт Радовиш и Федерацијата на Училишен Спорт на Македонија на кој победник е екипата на ООУ „Крсте Петков Мисирков“.

Екипата на ООУ „Крсте Петков Мисирков“ продолжува во источната лига.

Да им посакаме успех на нашите фубалери во следните натпреврувања.


  


 


 

 


  

Related Articles

Временска прогноза