• Услови за користење

ПРОДАВАМ КУЌА ВО РАДОВИШ

Се продава комплетно уредена Куќа во Радовиш на улица Коџа Баир. 

Два ката+ подрум + големо дворно место. Куќата се продава со целосен инвентар и опремена за живеење. 

Информации: 071 526 446

Вибер  0049 17 684 927 382  (Германија)

Related Articles

Временска прогноза