• Услови за користење

„ПСС РАДОВИШ“ – Станица за технички преглед и регистрација на моторни возила

ЦЕЛОСЕН ТРЕТМАН НА ВАШЕТО ВОЗИЛО, КВАЛИТЕТНИ УСЛУГИ, НАЈНИСКИ ЦЕНИ !!!

Услуги: ✔

Вршење на редовен и вонреден технички преглед на сите моторни возила, Хомологоација, А-тест, Калибрација на Тахографи, Издавање на меѓународни возачки дозволи и одобренија за управување со туѓо моторно возило, полнење на клими и др.

➡ КОМПЛЕТНИ УСЛУГИ ВО СТАНИЦАТА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД, СО ПРИСУТЕН РЕФЕРЕНТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА МОТОРНИ ВОЗИЛА…

„ПСС РАДОВИШ“- Станица за технички преглед и регистрација на моторни возила

078 255 342 и 075 479 801, [email protected]

 

Related Articles

Временска прогноза