• Услови за користење
  • Импресум

РЕШАВАЊЕ НА ПОВЕЌЕДЕЦЕНИСКИОТ ПРОБЛЕМ НА ЖИТЕЛИТЕ ОД УЛ. ДАНЕ ТРАЈКОВ

Започна со изградба дел на улицата Дане Трајков со кој се решава проблемот со приодот на жителите на улицата до своите домови.

Инвеститор е Општината а изведувач Техноинжинеринг – Радовиш.

Информираат од Општина Радовиш

 


 

Related Articles

Временска прогноза