• Услови за користење
  • Импресум

РК РАДОВИШ ГОСТУВА КАЈ РК ПРОЛЕТ, КАДЕТИТЕ НА ДОМАШЕН ТЕРЕН

Ракометните натпревари започнуваат во четврток во Радовиш каде што кадетите ке го одиграт својот превенствен натпревар против екипата на РК Весна Акумулатори од Пробиштип

Кадети: РК РАДОВИШ-РК ВЕСНА АКУМУЛАТОРИ Пробиштип

Четврток 10.10.2019 год. Срц 25 мај Радовиш, Почеток 20.00 часот.

Сениорите во сабота гостуваат во Скопје кај РК Пролет, овој натпревар ќе можеме да го проследиме преку Live Stream на страницата на Ракометната федерација.

РК ПРОЛЕТ – РК РАДОВИШ
Сабота 12.10.2019 год. Почеток 19:00 час.

LIVE STREAM – на страницата на Ракометната федерација http://macedoniahandball.com.mk/live-streaming/

 

 


Related Articles

Временска прогноза