• Услови за користење
  • Импресум

ПЕТОК „11 ОКТОМВРИ-ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ“ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија.

11 октомври 2019 година (Петок), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Македонија.

 
 


  

 

Related Articles

Временска прогноза