• Услови за користење
  • Импресум

ШЕГАТА ЗА 1-ВИ АПРИЛ НЕ ИЗОСТАНА! Организирана работилница со дечињата и родителите…

Меѓународниот ден на шегата 1-ви Април во организација на ЈОУДГ ,,Ацо Караманов“ се организираше со работилница со родителите и дечињата од дома со изработка на МАСКИ по повод 1-ви Април денот на шегата на кои дечињата најмногу се радуваат.

 

Информираат од ЈОУДГ „Ацо Караманов“

 

 

  

Related Articles

Временска прогноза