• Радовиш
  • Услови за користење
  • Импресум

РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ – ЈАВЕН ПОВИК ДО ЗДРУЖЕНИЈАТА И СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ

Општина Радовиш распиша два Јавни повика за распределба на средства од Буџетот на општина Радовиш и тоа:

(Може да ги погледнете и превземете на горенаведните линкови од општина Радовиш)


Понуда која не се пропушта !


 

Related Articles

Временска прогноза