• Услови за користење
  • Импресум

„ЈАКОВ“-TOБAKO 24/7, ЗАПОЧНА СО РАБОТА!

Започна со работа ТОБАКО „ЈАКОВ“, со работно време 24/7 

Од саботата граѓаните, туристите, посетителите, случајни минувачи и сите други ќе имаат можност да купуваат од широкиот асортиман на продавницата во текот на целиот ден и ноќ.

Чоколади, освежителни пијалоци, алкохолни пијалоци, цигари, апетисани,грицки и многу други производи…

ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ!

Продавницата се наоѓа на Бул.Александар Македонски барака бр.1. Наспроти Книжарница СОНИ (Поранешен КАМ маркет)

 
 

Related Articles

Временска прогноза