• Услови за користење
  • Импресум

11 ГОДИНИ ОД ГОЛЕМАТА ПОПЛАВА НА РАДОВИШ

ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ!

За само половина час големата „Бура“ која го зафати Радовиш остави пустош!

Полавени домови,  откорнати кровови и дрвја, настанати огромни материјални штети, однесен мостот на Река Сушица, двајца загинати и еден исчезнат – оваа е епилогот од вчерашното невреме. – ВАКА ИЗВЕСТУВАА МЕДИМИТЕ ЗА РАДОВИШ !

 

4 Декември 2008 година.

 

 
 


 
 Related Articles

Временска прогноза