• Услови за користење
  • Импресум

ВНИМАНИЕ! ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ СО РЕГУЛАЦИЈА НА СООБРАЌАЈОТ НА ПАТОТ РАДОВИШ-ШТИП

Во текот на изминатите денови, на патниот правец Радовиш-Штип поради изградбата на новиот магистрален пат, има мал застој кај Пилаф тепе.

Овој застој е поради работа на механизацијата и пробивање на патот, но е регулирана од страна на изведувачот на градежните работи

Од изведувачот Страбаг АГ известуваат дека изведува градежни активности на експресен пат А4 делница Штип – Радовиш.

Се препорачува до возачите внимателно да пристапуваат на оваа делница и да ја почитуваат поставената сообраќајна сигнализација.
 


 

 
 

 

Related Articles

Временска прогноза