• Услови за користење
  • Импресум

ГРАДИНКАТА „АЦО КАРАМАНОВ“ СО АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО

Секоја година Светската недела на детето се одбележува во правата недела од месец октомври.

Градоначалникот Конзулов ги посети децата и вработените во градинката Ацо Караманов и им додели вредносен ваучер за потребите на детската градинка.

Градоначалникот ја проследи приредбата која се организира во склоп на прославата и имаше можност да се дружи со дечињата.

Притоа, се обрати до дечињата посакувајќи им да бидат живи и здрави, да го поминуваат времето во дружење, потенцирајќи дека тие се нашето најголемо богатство и затоа е потребно сите да бидеме посветени на нивниот развој.

 
 


 

 
 

 

Related Articles

Временска прогноза