• Услови за користење
  • Импресум

КОШАРКАРКИТЕ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ СЕ ПЛАСИРАА НА РЕГИОНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ

Во Штип во салата на основното училиште „Ванчо Прке“ беа одиграни зонските натпревари во кошарка за женски за основни училишта.

На овој зонски натпревар учествуваа екипите на ООУ „Ванчо Прке“ од Штип, ООУ „Крсте Петков Мисирков“ од Радовиш и ООУ „Сандо Масев“ од Струмица

Екипата на нашето училиште ООУ „Крсте Петков Мисирков“ од Радовиш го освои првото место со две победи и се пласираше на регионалните натпревари.

Оваа кошаркарска екипа на нашето училиште е под менторство на Професор Марјан Шарковски.
 


 


 Related Articles

Временска прогноза