• Услови за користење
  • Импресум

КОМПЛЕКС Д-КЛУБ СО НОВ ПРИСТАПЕН ВЛЕЗ…

Кога сме во период на одмор и почитување на мерките од појава и ширење на вирусот, во комплекс Д-Клуб во Радовиш се завршија неколку градежни активности.

После завршувањето на мерките против вирусот, посетителите пристапот во комплексот и ресторанот ќе можат да го користат преку новиот влез од задната страна на ново асфалтираната улица.

Се гледаме наскоро!!!

 

#Седи дома

#Почитувајте ги мерките

 

Комплекс Д-Клуб Радовиш

 

  

Related Articles

Временска прогноза