„ЖИЦА-МОНТ КАПИТАЛ“ РАДОВИШ

ИЗОЛАЦИОНИ ПАНЕЛИ-КРОВНИ, ЗИДНИ, ФРИГО И АГРО ПАНЕЛ

Врвен квалитетен панел од брендираната фирма Lattonedil Италија, со сертификат и гаранција.

Изолационен панел, по нарачка по ваша желба за боја, должина и дебелина. Располагаме со дебелина од 30, 40, 50, 60, 80, 100 и 120 mm.

  • Голем број на успешно завршени проекти !
  • Клиенти – повеќе од задоволни !
  • Квалитетот е очигледен !
  • Цените прифатливи !

ВРШИМЕ НАРАЧКИ ПО ВАША МЕРКА…

Локација: На стариот пат Радовиш-Струмица (кај Сулдурци)

Повелете и уверете се и сами…

Контакт: 078 670 129  

 ЖИЦА-МОНТ КАПИТАЛ

e-mail: [email protected]

Related Articles

Временска прогноза