СООБРАЌАЈОТ ВО КОНЕЧКО СО НОРМАЛЕН ИНТЕНЗИТЕТ…

Општина Конче успешно се справува со врнежите од снег кои ги имаше во текот на овие денови. Екипи на ЈКП „Лакавица“ ги чистат улиците низ населените места и регионалниот пат Конче-Радовиш, и кон езерото Мантово.

 
 

Related Articles

Временска прогноза