РАДОВИШ ОПШТИНАТА БЕЗ ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19, ИЗЛЕЧЕНИ НАШИТЕ СОГРАЃАНИ 

Центарот за јавно здравје- Штип дека по спроведените дополнителни тестови четворицата наши согрѓани се негативни на Ковид-19. Тоа значи дека моментално во градот и населените места нема потврдени заболени лица од корона вирусот.

Лицата кај кои претходно беше позитивен наодот за Ковид-19, на 24 април ќе добијат решение за престанок на периодот за изолација и ќе можат слободно да се вратат на своите нормални активности – Информираше Градоначалникот Конзулов на својота ФБ страница

 

 

 

 


Related Articles

Временска прогноза