Локалитет ЧУКАТА – Езеро Мантово (Фото)

Природни убавини, патека која е обележана до самиот врв на овој локалитет, и прекрасниот поглед кон езерото Мантово.

➡️ Локалитет Чуката – Езеро Мантово

 


Related Articles

Временска прогноза