ЧЕТИРИ ЛОКАЦИИ ВО РАДОВИШ И МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ

Општина Радовиш ги известува  сите политички партии кои ќе учествуваат на Парламентарните избори 2020 во ИЕ4 дека можат да истакнуваат плакати без надомест на следните места:
– ѕид на ул. „Ана Поцкова“
– ѕид на ул. „Михајло Апостолски“
– ѕид на ул. „Плачковица“ и „Шаин Маале“
– ѕид на ул. „Коџа Баир“
Обележувањето е извршено согласно редоследот на ждрепката извршена од страна на Државната изборна комисија – информираат од Општина Радовиш

Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови за користење

 

Related Articles

Временска прогноза