,,ЗДРАВО СРЦЕ, СРЕЌНО СРЦЕ„ – одбележана Неделата на борба против срцевосадови заболувања

Од 21-28 Февруари ја Црвен крст Радовиш се вклучи во одбележувањето на „Неделата на борба против срцевосадови заболувања“, низ силната симболика на слоганот ,,Здраво срце, среќно срце”!
Кревањето на свеста во однос на опасноста на кардиоваскуларните заболувања, е чекор напред во борбата со овој најсериозен непријател на човековото здравје.

Црвен крст Радовиш


Преземањето содржини и фотографии од порталот RadovisNews.mk значи дека давате согласност на нaведените Услови


 

 


  

 

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза