ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ ВО РАДОВИШ

На улица Плачковица во населба Кулевица се работи на уредување на тротоарите и пешачките зони, со цел зголемување на безбедноста за движење на жителите од овој дел на градот.
Исто така општина Радовиш работи на урбанизација на кракот од улица Плачковица, проект кој долги години беше најавуван и горчлив проблем каде што граѓаните имаа отежнат пристап домовите

 

*Општина Радовиш

 

 

 

Related Articles

Временска прогноза