• Услови за користење
  • Импресум

26 КРВОДАРИТЕЛИ ОД ДЕНЕШНАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На ден 06.03.2018год (вторник) во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш се одржа крводарителска акција на која крв даруваа 26 дарители од Радовиш и околината.

Понуда која не се пропушта !

Related Articles

Временска прогноза