• Услови за користење
  • Импресум

6-ТО НОЕМВРИСКИ АЛПИНИСТИЧКИ СОБИР

АК Плоча од Радовиш ве известува и ве поканува на традиционалниот 6-то ноемвриски алпинистички собир, во чест на ослободувањето на Радовиш.

Тематски собирот е од слободен карактер – качување на насоки по избор на учесниците.
Ноќевањето во алпинистичкиот дом Плоча како и во шатори.
Учество може да земат сите профили на качувачи, разноликост поддржуваме!
Изборот на опремата е личен.
Качувањето е ризичен спорт, учествто е на сопствена одговорност.

Дата на одржување викендот од 01 до 03 Ноември.
Алпинистички клуб Плоча од Радовиш е организатор и домаќин на истиот.

Информации за локалитетот и насоките: ЛИНК

Информации и пријавување на:
070 55 00 58 Зоран Мајсторски
078 28 68 10 Јован Станишков
072 22 51 33 Гоце Јовановски
070 24 72 92 Мило Кукутанов

 

Алпинистички клуб Плоча од Радовиш

 


Related Articles

Временска прогноза