• Услови за користење
 • Импресум

Билборд

 •  АВТО ДЕЛОВИ „СИГАЛ“ СТРУМИЦА
  Posted in: Билборд

  Сигал е компанија која е присутна повеќе од 20 години на македонскиот пазар. Со продажбата на авто-делови, продажба на нови гуми. продажба на мопеди и велосипеди и делови за истите, набрзо стана овластена продавница за STIHL и VIKING за Струмица. Ова се дел од нашите услуги кои ги нудиме: Авто-Делови Продажба на гуми Продажба и […]

 • СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА / ПЛАЦ
  Posted in: Билборд, Радовиш, Соопштение, Оглас, Известување

  Се продава градежна парцела КП. 2877/1 со површина од 1535 m/кв., и можност за изградба на објекти за стамбено домување. Плацот се наоѓа во урбаниот опфат на Радовиш, има маркица и е со намена за изградба на семејна куќа. Цена по договор.   За повеќе информации обратете се на телефон 070 576 854

 • ИТНО се продава градежно земјиште/плац на атрактивна локација во Радовиш
  Posted in: Билборд

   ИТНО!!! Се продава плац / градежно земјиште во Радовиш од 548 м2 на улица „Илија Алексов“ (патот кон нас. Раклиш, Подареш, Ораовица),во близина на тениските игралишта, детска градинка „Цветови“, комплекс „Шампион“ и Егејското маало. Парцелата/плацот се наоѓа во урбаниот опфат на град Радовиш и е опфатен со Генералниот Урбанистички План како и Деталниот Урбанистички План […]

 • ПРОСТОР ЗА ВАША РЕКЛАМА – www.RadovisNews.mk
  Posted in: Билборд, Вести, Соопштение, Оглас, Известување

  Radovis News – Прв Online медиум во Радовиш …   Поволности на е-маркетингот… Во споредба со останатите медиуми (летоци, плакати, биллборди, весници, ТВ и радио) вашиот маркетинг буџет може да се искористи многу по рационално. За многу помали средства вашата реклама ќе дојде до многу повеќе посетители. Време… Маркетинг кампањата, од идеја до реализација, може […]

 • „Д КЛУБ“ новото место со уникатен простор и амбиент прилагоден само за Вас!
  Posted in: Билборд

  По повод 20 години од своето постоење Комплекс Шампион со нов Рибен ресторан „Д КЛУБ“. Место каде ќе можеме да ги вкусиме сите видови риба и рибни специјалитети. Ентериерот на новиот ресторан е ускладен на потребите на современите луѓе, со својот стил идеален е за состаноци, и семејни прослави. На свеченото отварање на рибниот ресторан „Д […]

Временска прогноза