• Услови за користење
  • Импресум

I Love Radovis

  • РАДОВИШ СО НОВОГОДИШЕН АМБИЕНТ
    Posted in: I Love Radovis, Вести

    Во текот на изминатите денови низ градот се работеше на украсување по повод престојните новогодишни и божиќни празници, екипите работеа и во текот на изминатата ноќ. Се надеваме дека Радовиш ќе добие прекрасен новогодишен амбиент.

Временска прогноза