ПОНЕДЕЛНИК, 8-МИ АПРИЛ НЕРАБОТЕН ДЕН

Министерството за труд и социјална политика соопши дека согласно Законот за празниците, 8 април (понеделник), Меѓународниот ден на Ромите е неработен ден за граѓаните припадници на ромската заедница во Република Македонија.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на ромската заедница во Република Македонија им го честитаат Меѓународниот ден на Ромите.

 
 
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза