ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ОПШТИНА ТАШКОПРУ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА ВО ПОСЕТА НА РАДОВИШ

Градоначалникот Герасим Конзулов, оствари средба и прием на Градоначалникот Недрет Гулен од општина Ташкопру од Република Турција

Градоначалникот Гулен во изминатите денови беше присутен на повеќе средби и настани кои се организираа во општините Радовиш и Конче, а по повод 21 декември-Денот на наставата на Турски Јазик во Република Македонија.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза