НОВОГОДИШНА МАТЕМАТИЧКА ЕЛКА УКРАСЕНА СО 2Д и 3Д ФОРМИ

Учениците од ООУ„Никола Карев“ изработија Новогодишна елка украсена со 2Д и 3Д форми.

Новогодишна елка украсена со 2Д и 3Д форми (лампиони), во рамките на проектот „Јакнење на мултиетничката соработка во општините“ изработена од математичка секција при ООУ„Никола Карев“ – Радовиш

ФОТО ГАЛЕРИЈА

About the author /


Related Articles

Временска прогноза