РАДОВИШ СО НОВОГОДИШЕН АМБИЕНТ

Во текот на изминатите денови низ градот се работеше на украсување по повод престојните новогодишни и божиќни празници, екипите работеа и во текот на изминатата ноќ.

Се надеваме дека Радовиш ќе добие прекрасен новогодишен амбиент.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза