ШТИТЕНИЦИТЕ ОД ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР „ПОРАКА“ ГИ ПОСЕТИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ

Градоначалникот Герасим Конзулов денес беше во посета на Дневниот центар „Порака“ во Радовиш, каде што имаше средба со волонтерите и вработените, а исто така на штитениците од овој дневен центар им подари скромни подароци.

 

Општина Радовиш

Related Articles

Временска прогноза