НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА НАЈМЛАДИТЕ ПРОДОЛЖУВА….

Денес на задоволство на дечињата нивните училишта беа посетени од Дедо Мраз каде што им подари слатки подароци. Оваа посета низ училиштата е во склоп на „Новогодишната програма“ која е во организација на Општина Радовиш и Центарот за култура „Ацо Караманов“.

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

Вторник 26.12.2017 год. – ОУ Центар за култура
19:00 час. Новогодишна програма на ООУ Крсте П.Мисирков со Дедо Мраз
Четврток 28.12.2017 год.
08:30 час. Посета на Дедо Мраз на OOУ Крсте П.Мирисков
09:30 час. Посета на Дедо Мраз на OOУ Никола Карев
10:30 час. Посета на Дедо Мраз на Дневен центар Порака
18:00 час. Новогодишна забава, маскенбал и музички настапи, СОУ Коста Сусинов
Петок 29.12.2017 год. – ОУ Центар за култура
09:00 час. Посета на Дедо Мраз на ЈОУДГ Ацо Караманов
09:30 час. Новогодишна програма на децата од ЈОУДГ Ацо Караманов
12:00 час. Пречек на Дедо Мраз на Плоштад Св.Спасо Радовишки 
Поставување на штанд за делење топли напитоци 
ОУ Центар за култура – 17:00 час., 18:30 час. и 20:00 час.
Новогодишни балетски настап на Балетско студио Газели со Дедо Мраз
Сабота 30.12.2017 год. 
11:00 час.- 14:30 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки
Делење на топли напитоци
Музичка програма и делење на подароци на Дедо Мраз
Недела 31.12.2017 год.
12:00 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки
Делење на топли напитоци
Музичка програма и делење на подароци на Дедо Мраз
15:00 час. Испраќање на Дедо Мраз

———————————————————————————–

About the author /


Related Articles

Временска прогноза