КК ПЛАЧКОВИЦА БАСКЕТ ГИ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ПРЕТСТОЈНИОТ ДЕЛ ОД НАТПРЕВАРУВАЧКАТА СЕЗОНА

КК Плачковица Баскет ги започна подготовките за вториот дел од сезоната, тренинзите се одвиваат во Срц „25 мај“ во Радовиш, а исто така се врши упис на дечиња во сите категории.

КК Плачковица Баскет кој се натпреварува во Третата кошаркарска лига на Македонија есенскиот дел го заврши на врвот од табелата делејки го првото место со екипата од Неготино, и е на добар пат да влезе во повисок ранг на натпреварување Втората Македонска кошаркарска лига.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза