ЈП „МАКЕДОНСКИ ШУМИ“ ЗАПОЧНА СО СКЛУЧУВАЊЕ НА ДОГОВОРИ ЗА НАБАВКА НА ОГРЕВНО ДРВО

Веќе е е започната набавката на огревно дрво за 2018 година. ЈП „Македонски шуми“ подружница Радовиш од почетокот на месецот започна со склучување на договорите за набавка на огревно дрво за граѓаните.

Цените на огревното дрво остануваат исти како и претходната година. Договорот се склучува за тековната година, а рокот за достава на огревното дрво до граѓаните е до крајот на ноември.


 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза