ПOДГОТОВКИТЕ ЗА РК РАДОВИШ ЗАПОЧНУВААТ ОД ПОНЕДЕЛНИК

РК Радовиш од Понеделник ги започнува подготовките за вториот дел од сезоната

РК Радовиш своите подоготовки за вториот дел од сезоната ги започнува од Понеделник, каде што се предвидени тренинзи во СРЦ „25 мај“ во Радовиш. Исто така ќе бидат одиграни и контролни натпревари пред почетокот на пролетниот дел од сезоната – не информираат од управата на РК Радовиш.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза