ГОЛЕМА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ РАДОВИШ-СТРУМИЦА

Голема сообраќајна несреќа на патот Струмица-Радовиш се случи вечерва околу 19:00 часот. Повеќе од 15 лица се вклучени во несреќата, 6 автомобили и едно товарно возило јавува Струмица Денес.

Сообраќајната несреќа ја предизвикало возилото со марка BMW раскажуваат очевидци. Нема загинати, но има повеќе повредени.

Подолу на фотографиите се дел од возилата кои учествуваа во несреќата…

 

Related Articles

Временска прогноза